AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Æsken vinder Børnejazzprisen 2017

Æsken vinder Børnejazzprisen 2017

4/12/2017 | Forfatter:


Stort tillykke til årets vinder af JazzDanmarks Børnejazzprisen aarhusianske ÆSKEN, som vi bl.a. har nydt godt af ved jazzfestivalens Børnejazz På Dokk1 arrangementer ️.


 

Æsken blev kåret som årets prisvinder efter at de nominerede hver især havde spillet for de 200 børn, der deltog i børnejazzkoncerten på Lindevangskolen på Frederiksberg.

De tre nominerede, der spillede for de fremmødte børn, var En kort - en lang, Tilbage til fremtiden v. Rumpistol og Æsken.

Om prisen fortæller Sidsel Bech Killerich fra Æsken: “Det betyder helt vildt meget for os at vinde den her pris, da vi har satset alt på det her band. Så det er et kæmpe skulderklap først at blive nomineret og nu vinde noget så fint som en Danish Music Award.” 

Børnejazzprisen bliver uddelt før selve Danish Music Awards Jazz, da vinderen af prisen, modsat de andre Danish Music Awards Jazz-vindere, ikke bliver udvalgt af voksne men af børn. Vinderen af Børnejazzprisen bliver dog ikke snydt for al den pomp og pragt der følger med at vinde en af de prestigefyldte DMA Jazz-statuetter og bliver sammen med de øvrige vindere også fejret ved Danish Music Awards Jazz d. 4. december 2017.

 

Indslag "Børn giver pris til jazz" om Børnejazzprisen 2017 fra TV2 Lorry (28. november 2017):

 



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C