Buster Jensen + Asger Thomsen/Taus Bregnhøj-Olesen (DK) (DK)

Buster Jensen + Asger Thomsen/Taus Bregnhøj-Olesen (DK)

Avantgardejazz i solo- og duoformat

Buster Jensen
Efter i en årrække at have turneret land og rige rundt med egne bands og udgivet plader med selvsamme, vælger Buster Jensen nu at stå på helt egne ben med sin egen musik.

Han tager sin pedalsteel og sine synthesizere med under armen og drager ud i landet for at lade sig bringe derhen, hvor vinden blæser. Ud over at være solist med egne improvisationer og kompositioner er Buster Jensen aktiv i bands som Guldimund, Blaue Blume og Juju Me, og det er blevet til indspilninger med blandt andre Lars Greve og Gilad Hekselman.

Asger Thomsen/Taus Bregnhøj-Olesen
De to musikere er begge uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har bl.a. spillet sammen i freejazz- gruppen Konkyhlie.

Taus Bregnhøj-Olesen er en unik guitarist, der ved hjælp af transducere og andre hjemmebyggede elektriske apparater ofte tager guitaren til fjerne soniske afkroge. Han har bl.a gjort sig bemærket med grupperne Yngel og Klimaforandringer.

Asger Thomsen har spillet med et hav af forskellige musikere, og hans afsøgninger i kontrabassens mange klanglige aspekter gør ham til en yderst alsidig musiker, der ofte ved hjælp af præparationer kommer med nye overraskende lyde.

Han er ofte hørt i ad hoc freejazz-kontekster og som bandleder i Den Polyvalente Hjelm.

I 2017 mødes de to for første gang som duo i et idiosynkratisk samspil med fokus på mikrorytmer og detaljerede teksturer.

Line-up

Buster Jensen (g, synth) – Taus Bregnhøj-Olesen (g), Asger Thomsen (b)

  • Buster Jensen + Asger Thomsen/Taus Bregnhøj-Olesen
  • Buster Jensen + Asger Thomsen/Taus Bregnhøj-Olesen
  • Buster Jensen + Asger Thomsen/Taus Bregnhøj-Olesen

Info

19/07/2017

21:00
Fri entré


Koncertsted

SåRT
Jægergårdsgade 6
8000 Aarhus C
(+45) 86 12 00 70
mail@saart.dk
www.saart.dk
Vis på Kort

Arrangør

SåRT
(+45) 30 29 91 61
www.saart.dk