Povl Dissing & Flamencolegenderne (DK/ES)

Povl Dissing & Flamencolegenderne (DK/ES)

Oplev et dansk folke-ikons samarbejde med flere af flamencokulturens største stjerner.

Den danske sangskat blev i februar 2017, med Povl Dissing og Kirstine Hastrup som ambassadører, introduceret i Andalusien. Her samarbejdede Povl Dissing med flere flamencokunstnere.

Eugenio Iglesias, Manuela Vargas, Guillermo "El Manzano" og Jairo Barrull har alle for længst skrevet sig ind i historien som arvtagere af deres berømte familiers store bidrag til flamencokulturen. Mødet mellem det spanske og det danske bindes sammen af den danske flamencodanser Kirstine Hastrup, guitarist Nikolaj Rosengreen og den spanske sanger og magiker Jose María Bernabé.

Nu præsenteres samarbejdet som en del af programmet for Aarhus 2017 i Helsingør Theaters intime rammer. Denne konstellation af flamencokunstnere ses meget sjældent, selv i Spanien, og koncerten er en sjælden mulighed for at opleve den autentiske flamenco på allerhøjeste niveau.

“At akkompagnere Povl Dissing er som at spille til en flamencosanger. Han er i nuet, og ordene fortolkes, som han føler dem i øjeblikket. Intet ligger fast på forhånd.”
Flamencoguitarist Eugenio Iglesias.

flamencoteatret.dk

Line-up

Kirstine Hastrup, Jairo Barrull and Manuela Vargas (dance), Povl Dissing and Guillermo "El Manzano" (voc), Eugenio Iglesias and Nikolaj Rosengreen (g), Jose María Bernabé (magic, voc)

  • Povl Dissing & Flamencolegenderne
  • Povl Dissing & Flamencolegenderne

Info

21/07/2017

20:00 - 22:00
Entré Kr. 345-395
Billetter i to kategorier: Gulv 395 kr. Balkon 345 kr. Ønsker man en totaloplevelse med fortællinger, sherrysmagning, tapas og musik, anbefaler v,i at man også køber billetter til Flamenco & Sherry – et ældgammelt broderskab. Begge dage kl. 18.00-19.30. Hobro Huset, Den Gamle By, Aarhus C. Koncert med forsalg:
Billetsalg


Koncertsted

Helsingør Theater
Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Aarhus C
(+45) 62 12 31 88
tij@dengamleby.dk
www.dengamleby.dk
Vis på Kort

Arrangør

Flamenco Teatret
(+45) 20 96 23 20
www.flamencoteatret.dk
Co-Arrangør
Flamencoteatret - Verden for dine fødder