AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Stefan Pasborg – The Key Project ((DK)) - Photo:

Photo:

Stefan Pasborg – The Key Project ((DK))

21:45

130
Stefan Pasborg (drm) feat. recorded backtracks by Benoit Delbecq (FR), Carsten Dahl (DK), Morten Schantz (DK) & Seppo Kantonen (FI)
Solo-koncert med fire pianisters værker som lydspor. På Copenhagen Jazzfestival 2017 uropfører Stefan Pasborg dette nye solo-projekt, hvor han har inviteret fire store pianister til at indspille hver deres komposition, der bruges som backtracks. Dermed bliver det en solo-koncert, der udmunder i et større univers skabt i samarbejde med disse specielt udvalgte – og meget forskellige – pianister fra Frankrig, Finland og Danmark. Et unikt set-up med trommesættet i centrum og som den røde tråd mellem små præ-indspillede ''tromme-suiter'' af de fire store pianister på både piano og keyboards. Det hele samles live på scenen af én af de mest personlige og alsidige trommeslagere på den europæiske scene i dag. Gennem de sidste 10 år har Pasborg manifesteret sig som én af de mest succesfulde danske instrumentalister, har spillet mere end 1.000 koncerter over det meste af verden – i 40 forskellige lande og på fem kontinenter, ligesom han står bag utallige væsentlige udgivelser og har modtaget et hav af priser. Derudover har Stefan Pasborg også været en stærk og visionær initiativtager, der blandt meget andet har givet os bandet Ibrahim Electric og pladeselskabet ILK Music.

Læs mere om Stefan Pasborg – The Key Project


Arrangør
Sun Ship
40 55 61 23
Co-Arrangør
Atlas
Billetinfo
Billetten giver også adgang til koncerter med Kasper Staub Solo og Hess/AC/Hess samme aften. Koncert med forsalg:. Entré 130 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C