AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Rasmus Oppenhagen Krogh Kvartet ((DK/US)) - Photo:

Photo:

Rasmus Oppenhagen Krogh Kvartet ((DK/US))

19:00

50
Ned Ferm (t-sax), Rasmus Oppenhagen Krogh (g), Anders "AC" Christensen (b), Laurits Hyllested (drm)

Musik, der udforsker og udfordrer tid og rum

Guitarist og komponist Rasmus Oppenhagen Krogh præsenterer sin atmosfæriske musik med et sandt drømmehold af musikere fra den danske scene.

En kvartet, der foruden kapelmesteren selv på guitar består af de to sværvægtere Anders "AC" Christensen på bas og Ned Ferm på tenorsax samt den unge talentfulde trommeslager Laurits Hyllested.

Med I bagagen har Rasmus Oppenhagen Krogh sit debutalbum Distill, der udkom i juni 2017. Et album, der blev til i samarbejde med trompetist Kasper Tranberg, trommeslager Oliver Laumann og Anders "AC" Christensen.

Aftenens koncert tager udgangspunkt i musikken fra Distill. En musik, der udforsker og udfordrer tid og rum og arbejder på tværs af det komplekse og det enkle. Lytteren tages ud på en rejse af forskellige sanseindtryk og stemninger, hvor de åbne kompositioner giver publikum mulighed for at svømme hen i et mættet klangligt og melodisk univers.

Rasmus Oppenhagen Krogh er, trods sin unge alder, en særdeles alsidig og efterspurgt guitarist. Ud over sit virke som komponist og bandleder i egne grupper er han aktiv i en række forskellige konstellationer, blandt andre det roste band Kentaur. Han har spillet med en lang række markante navne, herunder Jesper Zeuthen, Nikolaj Hess, Schultz and Forever og Adi Zukanovic.


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Billetter kan kun købes i døren. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C