AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Officiel åbning –  Aarhus Jazz Festivals Jubilæums Brass Band ((DK)) - Photo:

Photo:

Officiel åbning – Aarhus Jazz Festivals Jubilæums Brass Band ((DK))

12:30

Scott Westh and Rasmus Bøgelund (trp), Jonathan Bruun Mayer and Ola Åkerman (trb). Henrik Silver (sousaphone), Søren Pedersen (sn-drm), Emil Otto Daugaard (b-drm)

Street parade som festlig markering af jazzfestivalens 30 års jubilæum 

Efter opvarmning i byens gader rammer jazzfestivalens lokale New Orleans street parade Bispejazzteltet med funky rytmer for at sætte hele Bispetorvet i bevægelse til den officielle åbning af den 30. Aarhus Jazz Festival.

Gennem de senere år er en ny generation af New Orleans-fan-musikere dukket op i Aarhus. En gruppe af disse – unge og gamle musikere, og dem, der ikke har besluttet sig til, hvad de er endnu, men elsker New Orleans-musik og de synkoperede rytmer – udgør denne street parade under ledelse af Scott Westh.

Instrumenteringen er den klassiske opstilling med to trompeter, to basuner, en sousafon og batteri, her lille- og stortromme.

Bandet, der er Second Line i en rigtig festlig street parade, opfordrer publikum til at finde paraplyen frem og danse med foran street paraden som First Line, både når de er på scenen og går videre fra Bispetorvet til Klostertorvet.


Læs mere om Officiel åbning – Aarhus Jazz Festivals Jubilæums Brass Band


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
RMF
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C