AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Flamenco Jazz Experience ((DK)) - Photo:

Photo:

Flamenco Jazz Experience ((DK))

15:00

70
Maria Glisic (voc/dance), Jens Viggo Fjord (g), Bjarne Slipsager (sax), Jens Balder (trb), Anders Juel Bomholdt (b), Ulrik Bisgaard (drm)

Nye toner opstår i mødet mellem flamenco og jazz

Den traditionelle flamenco har for længst sprængt de lokale sydspanske rammer, bevæget sig ud i verden og fundet nye facetter af sit udtryk i mødet med andre stilarter.

Flamenco Jazz Experience lader den spanske musik møde jazzen, hvorved nye klanglige og rytmiske muligheder åbner sig. Guitar, sang og flamencoklap går hånd i hånd med swingende jazztrommer og fejende blæserriffs, når de syv musikere slår sig løs, og der bliver både plads til det intimt smukke og medrivende vilde.

Flamenco Jazz Experience har siden deres succesfulde debut i 2014 rejst i grænselandet mellem flamenco og jazz. Orkesteret er samlet af guitaristen Jens Viggo Fjord, der kendes fra gruppen Flamenco Noir, og har arbejdet med både danske, spanske og svenske musikere samt dansere inden for genren.

Kapelmesteren har her samlet en række kompetente musikere fra flere generationer af det aarhusianske musikmiljø, der er gået sammen om at skabe nye toner baseret på de gamle traditioner og kærligheden til musikken. 


Læs mere om Flamenco Jazz Experience


Arrangør
Hotel Carmel
30 54 72 20
Billetinfo
Billetter købes i døren Entré 70 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C