AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
PLAY!GROUND LIVE ((DK)) - Photo:

Photo:

PLAY!GROUND LIVE ((DK))

15:30

Helena Desirèe Gantzel Gungaard and Lisbeth Schroder (voc), Simone Agnethe Karnil and Laura Kjeldsen (sax), Rasmus Mikkelsen (trp), Signe Østlund Jacobsen and Nina Tich Nguyen Thordsen (p), Asger Skov Velling and Julius Sonne Stenberdt (g), Gustav Hendriksen (b), Kenneth Lund Jacobsen and Christian Holm (drm), Bo Stief (cond, b)

Unge talenter indtager scenen

PLAY!GROUND LIVE er det projekt, der i samarbejde med Bo Stief har kørt længst under Swinging Europes stolte fane .

Det er et ungdoms-talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen fra 15 til 22 år.

Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs, der bliver holdt i Jylland, på Fyn og på Sjælland. I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkesteret.

Musikerne møder hinanden for første gang til en tre dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter de er klar til at opleve det ægte musikerliv ”on the road” sammen med den garvede musiker Bo Stief.

Det er under koncerterne, at de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem. Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, men der er også plads til fri improvisation, socialt samvær og musikalsk leg.

Bandet kommer til Aarhus Jazz Festival efter et større antal koncerter i Skandinavien.


Læs mere om PLAY!GROUND LIVE


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
RMF
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C