Aarhus Jazz Festival


ARKIV


Vælg år:


Tilbage til oversigt


 

3xHess meets 4xVuust (DK)

3xHess meets 4xVuust

19/07/2018

17:15 - 19:00
Entré Kr. 150
Entre info
Koncert med forsalg frem til koncertstart.
Overskydende billetter sælges i døren.
Billetten giver ikke adgang til museets gallerier.
Der kan bestilles en Jazzanretning inkl. en øl/vin for 160 kr. Maden kan med fordel forudbestilles og kan nydes efter koncerten.
Anretning: Hyggeplanke med hjemmebagt surdejsbrød, tørrede og røgede kødprodukter fra eget tørreskab, danske økologiske gårdoste, syltet grønt fra sæsonen, hampesennep og ramsløgmayo.

Koncertsted

ARoS Aarhus Kunstmuseum
Aros Allé 2
DK-8000 Aarhus C
(+45) 87 30 66 00

info@aros.dk
www.aros.dk
Vis på Kort

Arrangør

ARoS Aarhus Kunstmuseum
(+45) 8730 6600/ 87306614
www.aros.dk
Co-Arrangør
Peter Vuust

Genre

Swing/Mainstream

3xHess meets 4xVuust (DK)

Musikalsk familiefusion3 x Hess og 4 x Vuust har hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.Brødrene Hess har spillet sammen hele livet og har derfor en helt speciel musikalsk samhørighed og forståelse. Både Nikolaj, Emil og Mikkel har boet flere år i New York, men er vokset op i Vejle og København.Sammen og hver for sig har de sat et markant mærke på dansk jazz de sidste 20 år med over 100 CD-udgivelser og mange tusinde koncerter i både ind- og udland. Deres seneste CD Music for Mum and Dad vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse.Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. I bandet finder man saxofonist Christian Vuust, der blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik, bassist Peter Vuust, der ud over at tilhøre eliten af jazzmusikere er Danmarks førende hjerneforsker i musik, og endelig Peters sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer.


Line-up

Nikolaj Hess (p), Emil Hess (sax), Mikkel Hess (drm), Christian Vuust (sax), Frederik Vuust (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)
Tilbage til oversigt