Aarhus Jazz Festival


ARKIV


Vælg år:


Tilbage til oversigt


 

Jazz – Dokumentar- & kortfilm (JA/DK/US/CY/SE)

Jazz ? Dokumentar- & kortfilmJazz ? Dokumentar- & kortfilm

22/07/2018

14:30 - 16:10
Entré Kr. 80

Koncertsted

Øst for Paradis
Paradisgade 7
8000 Aarhus C
(+45) 86 19 31 22
kontor@paradisbio.dk
www.paradisbio.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Øst for Paradis
(+45) 86116444
www.paradisbio.dk
Co-Arrangør
Aarhus Jazz Festival

Genre

Soul/Funk/Jazz

Jazz – Dokumentar- & kortfilm (JA/DK/US/CY/SE)

Se jazz i biografenMod slutningen af Aarhus Jazz Festival 2018 kan du pleje dine søndagstømmermænd med jazzfilm i Øst for Paradis. Biografen sætter hele dagen – søndag  22. juli – af til jazzoplevelser på det store lærred og byder på musikalske, visuelle og anderledes jazzfilm.I samarbejde med Copenhagen Film Festival viser vi i løbet af eftermiddagen en række udvalgte dokumentar- og kortfilm med jazzen i centrum.Japanese Boy (Japan, 2016 – 5 min.)

En animeret musikvideo med stilikonet Takeshi Nakatsukas Japanese Boy.Bamako Play (Danmark, 2017 – 25 min.)

Instruktør Anders Skovbjerg Jepsen har fulgt den danske sekstet The Kultimangoes på en del af deres musikalske rejse under pladeinspilninger i Burkino Faso og Mali. Filmen lever og ånder for spændingsfeltet, der opstår i mødet mellem den vestlige og den afrikanske musik.Duane Eubanks (USA, 2016 – 3 min.)

Instruktørdebut fra Kal Toth, hvor Duane Eubanks taler om jazz, trompet og legenderne Lee Morgan, Freddie Hubbard og Johnny Coles.Tyler (USA, 2016 - 7 min.)

Fiktionsfilm. En kvinde udfordres på livet og ånden, da hendes krop pludselig forvandles til det pureste guld.Soma & Lil (Cypern/Danmark, 2017 – 11 min.)

Cypriotisk dokumentar, optaget i Danmark, om arbejdet og den unikke musik i en improvisaorisk celloduo baseret i Danmark.Say What!! A General Proposal (USA, 2016 – 6 min.)

Et animeret, humoristisk og reflektorisk portræt af en jazzmusikers prøvelser med ældre kvinders tilnærmelser og andre feminine udfordringer.Alight (Sverige, 2017 – 37 min.)

Dokumentar af Emil Nils Nylander om fire forskellige afrikanske musikere, som alle higer efter anerkendelse og efter at finde en plads til deres vej i livet – at skabe musik og være stemmer for de stumme. Filmen er optaget i Malawi og Rwanda.


Line-up
Tilbage til oversigt