AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Træd indenfor... i et BIGBAND! Koncert med Aarhus Jazz Orchestra

29/10/2018 | Forfatter:


Aarhus Jazz Orchestra inviterer børn (4-8 år) og forældre til en helt særlig oplevelseskoncert, hvor I skal lytte, lære og bevæge jer til tonerne fra et professionelt live-bigband på tæt hold – indefra, faktisk!


 

Aarhus Jazz Orchestra inviterer børn i alderen 4-8 år og forældre til en helt særlig oplevelseskoncert, hvor I skal opleve et professionelt bigband på tæt hold – indefra, faktisk! Percussionist Thomas Ousager vil guide jer gennem både instrumenter, rytmer og genrer, og der bliver rig mulighed for både at lytte, spille og bevæge jer sammen med det 18-mands store orkester.

Hvordan mærkes det i maven, når en tenorsaxofon spiller et Bb? Hvordan lugter en trommeslager efter en jazzsolo? Og hvad vil det egentlig sige at gå på arbejde som musiker? Det finder børnene måske ud af til denne særlige koncert, som vil blive en både sanselig og musikalsk storslået oplevelse for både store og små!

Aarhus Jazz Orchestra er et af de førende og mest nyskabende bigbands i Europa og spiller cirka 80 koncerter om året for publikum i alle aldre.

Tidspunkt:

Lørdag d. 10/11 kl. 11.00 og kl. 13.00

Varighed:

Hver koncert varer 45 minutter.

Pris:

Børn 45 kr (inkl. gebyr), voksne 65 kr (inkl. gebyr)

Book billet 

Sted:

Atlas

Vester Allé 15

8000 Aarhus C



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C