AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
Sommer på Erlings

Sommer på Erlings

15/7/2019 | Forfatter: Dorte Buur Pedersen | Fotograf: Tim Stojanovic
Sommer Trio, Erlings Jazz- & Ølbar, 15/07 20:00

View photogallery from this concert


Sommers Trio fik pulsen op på Erlings Jazz- & Ølbar.



Aarhus'  nye jazzspillested Erlings Jazz- & Ølbar var godt fyldt, da Sommer Trio gav koncert på stedet mandag aften. Trioen, der består af Daniel Sommer på trommer, Artur Ruznik på klaver og Mariusz Praśniewski på bas, indtog Erlings med stor overbevisning, med en blanding af egne kompositioner, kendte klassikere og improvisation.

Trioen lagde ud med den tempofyldte Bouncing with Bud af Bud Powell. Herefter fulgte et par sæt, hvor der både var plads til det tempofyldte og det eftertænksomme. De to af Artur Ruznisk kompositioner Morning ballad og Polish Vibes, der blev spillet denne aften, hørte til de eftertænksomme, på den bedst tænkelige måde. Der blev også plads til en enkelt musicalsang, My favorite things, som de fleste nok kender fra Sound of Music, men som også er indspillet af flere jazzmusiker, heriblandt John Coltrane. 

Andet og sidste sæt sluttede af med den swingende jazzstandard Sunny side of the street. Den var helt klart en af publikums favoritter. Der blev også plads til et par ekstra numre, da publikum ikke var klar til at slippe trioen endnu. Det allersidste nummer blev I'll be seeing you,  og det må man håber går i opfyldelse, da Daniel Sommer Trioen leverede en helt igennem helstøbt og velspillet koncert for et begejstret publikum.

De tre habile musikere kan høres flere steder, i forskellige konstellationer, i løbet af jazzfestivalen, så hold øje med deres navne i programmet.



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C