AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
C & C - Showtime

C & C - Showtime

19/7/2019 | Forfatter: Frederik Sakham


Confrontations and Conversations (C&C) er nået til sin sidste dag. Show i aften kl 19.



AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere står bag projektet, hvor fire kunstnere i løbet af festivalen går i dialog med Aarhus Jazz Festival og skaber værker ud fra det, de ser og oplever på festivalen. Kunstnerne vil være til stede i byen og vil undersøge, hvad jazz er, hvordan jazzen kommer til udtryk, hvordan folk forholder sig til den, og hvad Aarhus som by gennemlever i forbindelse med jazzfestivalen. Værkerne vil blive præsenteret løbende her på bloggen, og fredag 19. juli kl. 19 vil det hele blive samlet i en forestilling. Se eventet her.

Vi vil gerne sige tak til alle de publikummer vi har fået lov til at møde i ugens løb. Det har været spændende at se, hvad folk tænker om jazz, og hvad deres indgangsvinkel er. De mange videoer, vi har filmet, bliver i aften samlet i en 35 minutters performance-/teaterforestilling. 

Ud over interviews har vi i løbet af ugen også undersøgt, hvad der sker, når man uanmeldt laver musik med kufferter på broen ved Magasin. Vi ville undersøge, hvor langt vi kunne strække jazz-begrebet her under festival. Se videoen her.

Vi håber på at se jer til vores show i aften kl 19 i USE studio, Rosensgade 11. 

Tak for nu!

Mvh

C & C

 



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C