AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Om Aarhus Jazz Festival

1/1/2015 | Forfatter: Aarhus Jazz Festival


Læs om festivalen og find arrangører/spillesteder


Aarhus Jazz Festival afholdes hvert år i juli måned, hvor jazzmusikken fejres med mellem 3-400 koncerter på 40-45 spillesteder. Her kan du opleve koncerter og events med jazz i alle afskygninger og nyde den gode sommerstemning i byen. Vi præsenterer både de store internationale navne og fremtidens talenter, lokale helte og alt godt fra de bugnende danske jazzhylder. Der vil helt sikkert også væren en jazzoplevelse for dig, lige meget om du er til den traditionelle jazzlyd, nutidig pop/rock, fantasifuld familie- og børnejazz eller vilde musikalske eksperimenter.

Vores JazzLIVE onlinemagasin med reportager og billeder fra årets festival giver dig chancen for at følge med, også selvom du ikke selv kan nå det hele.

Programmet kan findes her på hjemmesiden, hvor vi i løbet af foråret deler nyheder om årets artister. Det endelige koncertprogram kommer online løbende fra april til midt i maj, hvor det fulde program er på plads.

Aarhus Jazz Festival er en paraplyorganisation med 40-45 arrangørmedlemmer, der afholder koncerter under festivalen. Vi er en almennyttig forening med en bestyrelse og et sekretariat, der varetager den daglige drift, dvs. den overordnede planlægning af festivalen herunder ansøgning af fonds- og sponsormidler, udgivelse af fælles program på dansk og engelsk, opdatering af hjemmeside, facebook, plakat, T-shirts, bannere i Aarhus By og anden markedsføring samt generel information om festivalen.

Bliv medlem HER, hvis du ønsker at arrangere koncerter under Aarhus Jazz Festival.

Booking af musikere. De enkelte arrangører booker deres egne koncerter. Hvis du vil tages i betragtning skal du kontakte de relevante arrangører direkte. Du kan finde information om arrangører og spillesteder ved at klikke på links her nedenunder. Aarhus Jazz Festivals sekretariat booker enkelte koncerter og særlige projekter og kan give generel vejledning om festivalen. Se kontaktinfo længere nede.   

Arrangører i Aarhus Jazz Festival

Spillesteder i Aarhus Jazz Festival

 

Læs om Aarhus Jazz Festivals historie og de kommende års festivaler

 

TILSKUDSGIVERE

Aarhus Jazz Festival er støttet af Aarhus Kommune, Statens Kunstfond, Aarhus Events, Aarhuus Stiftstidendes Fond m.fl.

Se alle sponsorer HER

 


 

AARHUS JAZZ FESTIVALS SEKRETARIAT 

Administrativ leder: Marie Nyeng.  E-mail: info@jazzfest.dk - Tlf. (+45) 28 60 47 91

Kunstnerisk leder: Gorm Askjær. E-mail: gorm@jazzfest.dk - Tlf. (+45) 61 33 92 43

Pressekontakt: Marie Nyeng. Mere info om pressemateriale og henvendelser

Regnskabsfører: Mette Grandjean-Thomsen - mette@jazzfest.dk - Tlf. (+45) 30 54 84 87

Programredaktør: Rikke Engsig

Engelsk oversættelse: Marc Catchpole

Grafiker: 

Web: Ole Peter Riis-Holm  - op@opr.dk

Annoncesalg: Marie Nyeng.  E-mail: info@jazzfest.dk - Tlf. (+45) 28 60 47 91

Layout - trykt program: Anders Cold

 


 

AARHUS JAZZ FESTIVALS BESTYRELSE & vedtægter 

Nanna Strandberg (bestyrelsesleder/Aarhus Jazz Orchestra), Olga Witte (vicebestyrelsesleder/Langenæskirken), Martin Lütken Ravnholt (kasserer), Hans Helleshøj Buch (bestyrelsesmedlem/Musikhuset Aarhus), Henrik Schultz-Petersen (bestyrelsesmedlem/Jazzselskabet Aarhus), Alexander Bossen (bestyrelsesmedlem/JErlings Jazz- og ølbar)

 

Forretningsudvalg

Nanna Strandberg, Olga Witte, Marie Nyeng

 


 

PERSONDATAPOLITIK - PRIVACY POLICY (GDPR)  – Aarhus Jazz Festival

Din brug af jazzfest.dk er anonym. Alle data på jazzfest.dk er fysisk placeret på servere der står i EU-land. Der er således ingen data på jazzfest.dk der er placeret på servere udenfor EU.

Læs Aarhus Jazz Festivals persondatapolitik her.

Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, herunder hvordan brugere bevæger sig rundt på hjemmesiden. Vi fører også statistik over, hvilke ord der bliver søgt efter i søgefeltet. Det sker alt sammen, for at vi hele tiden kan udvikle og forbedre netstedet, så det bedst muligt lever op til brugernes behov og ønsker.

Aarhus Jazz Festival benytter følgende apps: www.livejazz.dk hos Jazz Danmark.​

Aarhus Jazz Festival vedtægterSe flere reportager her >

Flere fotogallerier her >

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C