AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
JAZZLIVE GUIDE<br> Lørdag 15. juli

JAZZLIVE GUIDE
Lørdag 15. juli

12/7/2017 | Forfatter: Carl Ancher Pedersen


Læs om hvad du skal opleve i dag på Aarhus Jazz Festival...


 

 

Der er garanti for en anderledes og festlig oplevelse ved den officielles åbning af årets jazzfestival, når det japanske brassband Mitamurakandadan viser, hvordan traditionel jazz anno 2017 også kan lyde. Det sker i Bispejazz-teltet fra kl. 14 og derefter på gader og stræder rundt om i byen.  

Orkesterets optræden er en del af Japan Now!, som samme dag fra kl. 17 byder på fire koncerter på Hotel Carmel. Her kan du lægge øre til én eller flere koncerter med Makiko Hirabyashi Trio, Noritaka Tanaka/Daysuke Takaoka/Julie Kjær, GOAT og Turtle Yama, der hver især giver deres bud på jazzens møde med den japanske musikkultur – og I nogle tilfælde mellem japanske og danske jazzmusikere. .

Det er også på førstedagen, at et af årets absolutte hovednavne Jamie Cullum giver koncert i Musikhuset Aarhus kl. 20. Den populære crooner og pianist bevæger sig ubesværet i det iørefaldende grænseland mellem jazz og pop. Ud over sit faste band bliver han ved denne lejlighed bakket op at byens førende bigband Aarhus Jazz Orchestra.

For resten kan du allerede om eftermiddagen kl. 14 møde nogle af Jamie Cullums musikere, der spiller i selskab med pianist Esben Tjalve og hans trio. Det sker på et af årets nye spillesteder Spiselauget – Godsbanen, og her er der – som ved de fleste af jazzfestivalens eftermiddagskoncerter – gratis adgang.

SE HELE DAGENS PROGRAM HER

 


I dag åbner jazzfestivalen for:

Atlas

Bispejazz - Bispetorvet

fairbar

Garagen - Ø-gaderne

HeadQuarters

Hotel Carmel

Jazz & Venner

Japan Now!

Klostertorvet

Musikhuset Aarhus

Spiselauget – Godsbanen

Øst for Paradis


JazzLive Guide 2017 er en personlig guide til Aarhus Jazz Festival 2017 skrevet af JazzLive-redaktionens Carl Ancher Pedersen

TILBAGE TIL JAZZLIVE FORSIDEN



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C