AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
JAZZLIVE GUIDE<br> Søndag 16. juli

JAZZLIVE GUIDE
Søndag 16. juli

12/7/2017 | Forfatter: Carl Ancher Pedersen


Læs om hvad du skal opleve i dag på Aarhus Jazz Festival...


 

 

Dette er dagen, hvor den tredages ”festival i festivalen” – 12 Points – begynder. 12 Points er en intereuropæisk jazzbegivenhed, der hvert år præsenterer 12 unge, talentfulde bands fra hvert sit land i Europa. I anledning af, at Aarhus i 2017 er europæisk kulturhovedstad, kaster 12 Points i år ungt stjernestøv over den 29. udgave af Aarhus Jazz Festival.

Alle 12 Points-koncerter finder sted på Atlas, hvor danske Lars Fiil Frit Fald kl. 16 åbner ung jazz-festen med følelsesladet og medrivende avantgardejazz. Senere på dagen følger norske Significant Time, estiske Kirke Karja Quartet og litauiske Sheep Got Waxed op. Tilsvarende går det løs de følgende to dage – med fire koncerter pr. dag.

Med aftenkoncerten i Bispejazz-teltet kl. 20, En hyldest til Leif Falk, er vi i en helt anden musikalsk boldgade. Her spiller musikalske venner og familiemedlemmer en med garanti både medrivende og gribende koncert til ære for en levende legende i det aarhusianske musikliv. Som musiker, komponist og inspirerende musiklærer på Aarhus Friskole og Det Jyske Musikkonservatorium har Leif Falk gennem 60 år været en stor og betydningsfuld del af byens rytmiske musikmiljø. Desværre er Leif Falk i dag hårdt ramt af Parkinsons, men musikken gør ham glad – ligesom den denne aften vil glæde et formentlig talstærkt publikum. 

SE HELE DAGENS PROGRAM HER

 


I dag åbner jazzfestivalen for:

12 Points

Casa V58

Kunsthal Aarhus

Radar

Restaurant Pondus

SåRT

Train


JazzLive Guide 2017 er en personlig guide til Aarhus Jazz Festival 2017 skrevet af JazzLive-redaktionens Carl Ancher Pedersen

TILBAGE TIL JAZZLIVE FORSIDEN

 



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C