AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
JAZZLIVE GUIDE<br> Søndag 23. juli

JAZZLIVE GUIDE
Søndag 23. juli

12/7/2017 | Forfatter: Carl Ancher Pedersen


Læs om hvad du skal opleve i dag på Aarhus Jazz Festival...


 

 

Vi har lagt årets officielle jazzprogram bag os, men der er tradition for, at nogle få spillesteder lukker festivalen endeligt ned den sidste søndag i jazzugen.

Besøg Kunsthal Aarhus kl. 17, hvor Jazzselskabet i Aarhus slutter sin koncertrække med The Danish Lasse Gullin Society. Med de originale arrangementer som trumfkort hylder oktetten den svenske barytonsaxofonist, komponist, orkesterleder og arrangør Lasse Gullin, som var en af de største inden for nordisk jazz i 50’erne.

Det er Casa V58 (det endnu en gang genopstandne Vestergade 58), der endegyldigt lukker og slukker jazzfestivalen med en koncert, hvor den argentinske tango og jazzen går op i en højere enhed. Arrangementet hedder Tango & Tapas con Guesta Invisible og begynder kl. 17.30, hvor det kombinerede spille- og spisested serverer en lækker tapasanretning. Du kan dog også nøjes med koncerten med start kl. 20.30. Her fortolker danske Guesta Invisible med basunist Jens Balder og saxofonist Niels Vincent i spidsen den del af tangoen, som ligger jazzen nærmest, men også egne kompositioner er på repertoiret. Lyt og dans dig glad ud af årets udgave af Aarhus Jazz Festival. 

SE HELE DAGENS PROGRAM HER

 


JazzLive Guide 2017 er en personlig guide til Aarhus Jazz Festival 2017 skrevet af JazzLive-redaktionens Carl Ancher Pedersen

TILBAGE TIL JAZZLIVE FORSIDEN



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C