AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
Jazzkoncerter På Radar

Jazzkoncerter På Radar

10/11/2017 | Forfatter:


Jazz med mere på Radar - november/december 2017


 

Fredag d. 10. november 21:00

HESS IS MORE + ABEKEJSER

Ørehængende melodier og messe-lignende tekster der kan jage dig i dagevis. En intens fejring af fællesskabet i en musik der klinger i grænselandet mellem elektronisk danse musik, afro, krautrock og jazz.

Hess Is More startede som et elektronisk solo projekt for Mikkel Hess og har gennem en række albums og samarbejder udviklet sig til et fuldbyrdet transatlantisk ensemble med en mere kollektiv tilgang. Efterårets koncerter byder på en yderst eksklusiv cirkulær holdopstilling med musikalske gæster fra New York og Berlin - inklusive medlemmer fra Midnight Magic og Whitest Boy Alive. De 7 musikere skaber med deres unikke instrumentering og uortodokse arrangementer en dansabel og forundrende koncert.

Elever fra Visuel HF (officielle side) og The Animation Workshop i Viborg vil som noget helt særligt udforme et unikt visuelt design til koncerten ledet af kunstneren Adrian Dexter.

 

Lørdag d. 2. december 22:00

KUEDO + BJØRN SVIN + SØS GUNVER RYBERG

D. 2. december opfører Bjørn Svin & SØS Gunver Ryberg et værk særligt komponeret til lejligheden. Værket er skabt i fællesskab, forener deres kærlighed til ambience og techno og er inddelt i to dele.

Mellem værkets to dele opfører britiske Kuedo et sæt tungt inspireret af hans seneste musik skrevet i samarbejde med Flying Lotus i forbindelse med Shinichiro Watanabe’s nyeste anime kortfilm “Bladerunner Black Out 2022”, der er en prequel til biografaktuelle “Bladerunner 2049”.

Visuals: Sune Petersen 

 

Bjørn Svin

Bjørn Christiansen aka Bjørn Svin kunstneriske virke spænder vidt og bredt fra installationskunst, techno, rave, hiphop og jazz med sin helt særegen blanding af dybsindighed tilsat masser af underliggende energi. Abstrakte esoteriske tekstuelle ambient flader brydes ofte af distinkte og komplekse beats, hvor melodilinjer som drivkraft er midler til fremdrift mod det konstant legende og undersøgende.

Bjørn har samarbejdet med et utal af artister blandt andre Goodiepal, Else Marie Pade og Jacob Kirkegaard og underviser på flere af landets musikkonservatorier.

 

SE MERE PÅ RADARS HJEMMESIDE



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C