AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

JAZZLIVE GUIDE 2019 - Søndag 21. juli

10/7/2019 | Forfatter:


Læs om hvad du skal opleve i dag på Aarhus Jazz Festival...


 

Søndag 21. juli 

Jazzugen går på hæld, og det gør du muligvis også?

En behagelig start på den yderste jazzdag kunne være i selskab med Sam & The Soulmates Duo, som både spiller til jazzfrokost på KP5 kl. 13 og på det nærliggende VinDanmark kl. 15.30. Sangerinden Samara Bahrami og guitaristen Morten Haugshøj er medlemmer af det seks personer store Sam & The Soulmates, men her sætter de som duo deres eget præg på et repertoire, der ud over brasiliansk bossa, franske lækkerier og melodiske jazzstandarder også byder på egne kompositioner. 

Det er en tradition, at jazzselskabet Aarhus runder festivalen af med en søndagskoncert i Kunsthal Aarhus kl. 17. I år er det med Karmen Rõivassepp QuartetEt stjerneskud på jazzhimlen er en passende beskrivelse af den estiske jazzsangerinde Karmen Rõivassepp. Det blev understreget, da hun med sin kvartet i 2018 udgav albummet Dance of Sounds, der indbragte en nominering til The New Danish Jazz Artist på Danish Music Awards. Og det blev yderligere understreget, da hun samme år modtog Aarhus Jazz Festivals nye pris ”Aarhus Jazz Talent”. Moderne jazz, fængende melodier og et meningsfuldt tekstunivers er, hvad du kan opleve live denne eftermiddag. 

Er du til mer’? – Jamen så drag mod nord til fiskerihavnen, og besøg den nye Restaurant ANKER, der i yderste øjeblik fik stablet en række jazzkoncerter på benene. Denne aften kl. 19 har YenzBenz Duo – pianist Theo Benjamin Hjort og bassist Jens Nørgaard – bebudet en koncert sammensat af musikalske indtryk fra den forløbne jazzuge. 

 

SE HELE DAGENS PROGRAM HER

 


JazzLive Guide 2019 er en personlig guide til Aarhus Jazz Festival 2019 skrevet af JazzLive-redaktionens Carl Ancher Pedersen

TILBAGE TIL JAZZLIVE FORSIDEN



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C