AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Eliane Elias spiller jazzgalla til jazzfestivalen 2022

Eliane Elias spiller jazzgalla til jazzfestivalen 2022

16/12/2021 | Forfatter:


Brasiliansk stjerne skyder jazzfesten i gang i Musikhuset


Traditionen tro inviteres der på Jazzgalla i Musikhuset Aarhus under Aarhus Jazz Festival. I år kan du opleve en af de største nulevende jazzstjerner, når brasilianske Eliane Elias giver en unik koncert sammen med Aarhus Jazz Orchestra.

Det er altid en ganske særlig oplevelse, når det suveræne, aarhusianske jazzorkester indtager scenen i Store sal sammen med internationale stjerner under den årlige jazzfestival. Eliane Elias er kendt for sin helt særlige måde at kombinere jazz og bossanova med afsæt i sine brasilienske rødder. Og til dette års Jazzgalla tager Aarhus Jazz Orchestra og Eliane Elias på en musikalsk rejse gennem hendes store bagkatalog, der bugner af grammy's og internationale priser for Elias' præstationer som både sangerinde og pianist.

Med sig på scenen er bassist Marc Johnsson og den altid karismatiske dirigent Nikolai Bøgelund. Jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival er hvert år en helt unik oplevelse med stort jazzorkester og internationale stjerner, der gæster Aarhus. Tidligere har Caro Emerald, Melody Gardot, Jamie Cullum og David Sanborn givet koncert med Aarhus Jazz Orchestra.



Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C