AARHUS JAZZ FESTIVAL
July 13 - 20 2024
OPEN CALL: Vil du være en del af Aarhus Jazz Festivals bestyrelse?

OPEN CALL: Vil du være en del af Aarhus Jazz Festivals bestyrelse?

18/5/2023 | Forfatter:Aarhus Jazz Festival ønsker at udvide bestyrelsen i løbet af 2023 og inviterer derfor interesserede til at indstille sig selv eller prikke andre relevante kandidater på skulderen. Der søges 1-2 nye medlemmer, der skal supplere den siddende bestyrelse i det strategiske arbejde med festivalen i tæt samarbejde med sekretariatet. 

Hvem er du?

Bestyrelsen søger 1-2 kandidater med erfaringer og viden indenfor et eller flere af følgende områder: 

- (Lokal) politisk indsigt og erfaring med at arbejde med politisk styrede organisationer og lokalpolitiske instanser. 

- Kommunikation

- Publikumsudvikling- og data og/eller evaluering

- Fundraising

- Frivillighed

Særlig viden om jazz er ikke et krav, blot du har lyst til og mod på at være med til at udvikle Aarhus Jazz Festival som en ambitiøs kulturfestival, der formidler jazz i alle genrens afkroge for hele Aarhus. Det er en fordel at have interesse for kulturlivet lokalt såvel som nationalt. 

Deadline for indstilling er fredag d. 2. juni 2023.

Søg via linket her

Indstillinger behandles på bestyrelsesmøde d. 9. juni 2023, hvorefter kandidaterne får svar.

Alle interesserede kan indstille sig selv, og vi opfordrer alle, uagtet køn, alder, etnicitet, nationalitet, social baggrund, seksuel orientering, handicap og religiøst eller politisk ståsted til at søge en af pladserne.

Hvad kan du forvente?

Det nye bestyrelsesmedlem vil tiltræde som supplement til den siddende bestyrelse og kan sidde for et år ad gangen, hvorefter vedkommende kan genvælges. Formålet med udvidelsen er at styrke bestyrelsens kompetenceprofil og uafhængighed som følge af Danske Kulturbestyrelsers kodeks (2019). Det er den siddende bestyrelse, der udpeger nye medlemmer i samarbejde med sekretariatet.

Som bestyrelsesmedlem vil du deltage i 4-6 bestyrelsesmøder om året - herunder en seminardag og en generalforsamling. Møderne foregår i Aarhus C. Herudover inviteres bestyrelsen til arrangementer af Aarhus Jazz Festival i løbet af året - herunder Aarhus Jazz Talent Pris m.m.

Bestyrelsen består pt. af fem siddende medlemmer. Én repræsentant for Musikhuset Aarhus, én repræsentant for Jazzselskabet Aarhus, én repræsentant for Aarhus Jazz Orchestra og to repræsentanter for øvrige medlemsarrangører i Aarhus Jazz Festival. Medlemmerne sidder i to år ad gangen og kan maksimalt sidde i bestyrelsen i otte år. 

Pt. er bestyrelsesarbejdet i Aarhus Jazz Festival ulønnet, men med udsigt til potentielt at kunne aflønne medlemmerne for hvert bestyrelsesmøde med et beskedent beløb. 

Hvem er vi?

Aarhus Jazz Festival er en paraplyorganisation med 40-50 arrangørmedlemmer, der hvert år arrangerer 300-400 koncerter under Aarhus Jazz Festival i juli. Vi er en almennyttig forening med en bestyrelse og et sekretariat, der varetager den daglige drift af festivalen året rundt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: 
Nanna Strandberg, bestyrelsesleder
Nannastrandberg@gmail.com / 61784093

Nikolaj Bugge / vicebestyrelsesleder
Bugge.nikolaj@gmail.com / 40556123Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C