Mitamurakandadan? - Opening at Bispejazz (JP)

Mitamurakandadan? - Opening at Bispejazz (JP)

Åbning i Bispejazz-teltet med humørfyldt japansk brassband. Hurra! Jazzfestivalen skydes for alvor i gang i Bispejazzteltet med musik og taler på den officielle åbningsdag. Det musikalske indhold leveres af det festlige japanske brassband Mitamurakandadan? Koncerten er en del af endags-musikeventen Japan Now!, der fejrer Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad og 150-året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Japan. Mitamurakandadan? spiller messingmusik fuld af glæde og optimisme. Repertoiret spænder vidt fra klassisk brassband til moderne popklassikere, som leveres med overbevisning, musikglæde og charme. Bandet har en personlig tilgang til musikken, der giver sig udslag i skæve, groovende udgaver af fortrinsvis kendte numre. En japansk anmelder har beskrevet orkesterets musik med ordene: "Det er, som om de løber for fuld kraft, men med en solbeskinnet plets blødhed". Vi glæder os til at byde velkommen til japansk brass-energi og åbne jazzfestivalen med manér. I løbet af eftermiddagen vil Mitamurakandadan? kunne opleves rundt om i byen, på gader og stræder i Aarhus – og sprede godt musikalsk jazzhumør til alle. Orkesterets besøg er en del af Japan Now!, som også præsenterer fire koncerter på Hotel Carmel lørdag 15. juli fra kl. 17.00. Her kan man opleve Makiko Hirabyashi Trio, Noritaka Tanaka/Daysuke Takaoka/Julie Kjær, GOAT og Turtle Yama. Se mere om Japan Now! på www.jazzfest.dk.

Japan Now! er støttet af EU Japan Fest, Toyota-Fonden og Augustinus Fonden. ”Projektet er støttet af DJBFAs Produktionspulje og Kodas Kulturelle Midler”.

 


www.discogs.com/artist/585953-Mitamurakandadan?noanv=1

Line-up

Ali Morimoto, Arata Hiraoka and Manami Yasukawa (trp), Nahoko Kamei (s-sax), Mari Sawai (a-sax), Toru Matsuda (t-sax), Futoshi Hineno (b-cl), Rieko Seizo and Tatsuki Yoshino (trb), Haruka Shiota (tuba), Ayuko Ikeda (perc), Jin Mitsuda and Motohiro Shioiri (drm)

  • Mitamurakandadan? - Opening at Bispejazz
  • Mitamurakandadan? - Opening at Bispejazz

Info

15/07/2017

13:00 - 14:00
Fri entré


Koncertsted

Bispejazz - Bispetorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 28 60 47 91
info@jazzfest.dk
www.jazzfest.dk
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
www.jazzfest.dk
Co-Arrangør
RMF