Xiame Dégas & Tropa – Brazilian Night (BR/DK)

Xiame Dégas & Tropa – Brazilian Night (BR/DK)

En autentisk dosis Brasilien. Drømmen om den tropiske brasilianske varme kan få enhver til at smile og komme i godt humør. Brazilian Night med Xiame Dégas & Tropa er en autentisk dosis Brasilien, hvor der vil være brasilianske mad-snacks, sambadans og originale kompositioner i det afro-brasilianske tegn. Xiame Dégas & Tropa er et world-orkester med stærke rødder i det afro-brasilianske musikunivers. Livsglæden er tydelig i de originale kompositioner, der gennem melankolske melodier og poetiske tekster bevæger sig i en rytmisk og harmonisk mangfoldighed. Det er musikere, der med efternavnene Agbedoglo, Dégas, Bravo, Pedersen og Sommer taler deres tydelige sprog om et samarbejde på tværs af kulturer. “Med Tropa har jeg fundet det perfekte hold, der kan udtrykke de tanker, idéer og følelser, der ligger bag mine kompositioner,” siger Xiame Dégas, der er vokset op i en storfamilie, hvor musik og kreativitet har været et naturligt omdrejningspunkt for familiens identitet. Musikken er på samme tid iørefaldende, genkendelig, overraskende og nyskabende. Visionen bag dette event er at tænde den indre glød og motivation for livets mirakler med musik, dans og fællesskab.

www.xiamedegas.com

www.facebook.com/xiamedegastropa/?fref=ts

Line-up

Xiame Dégas (voc/g), Balalli Dégas (perc), Julie Dégas (voc/perc), Magnus La Cour Bravo (el-b), Simon Sommer (t-sax), Malte Nordtorp Pedersen (trp), Johanna Agbedoglo (voc/perc)

  • Xiame Dégas & Tropa – Brazilian Night

Info

15/07/2017

19:00 - 22:00
Entré Kr. 40
Entré 40 kr. Bestil billet på: info@xiamedegas.com. Eller køb billet ved indgangen, og betal kontant eller via MobilePay (26 94 39 14).


Koncertsted

Dome of Visions
Inge Lehmannsgade, Pier 2
Aarhus Havn
8000 Aarhus C
(+45) 29 45 50 45
voola@domeofvisions.dk
www.domeofvisions.dk
Vis på Kort

Arrangør

Xiame Dégas
(+45) 29 92 39 64
www.xiamedegas.com