Flamenco & Sherry – et ældgammelt broderskab (DK/ES) - aflyst

Flamenco & Sherry – et ældgammelt broderskab (DK/ES) - aflyst

Koncerten er aflyst!

Sherrysmagning – de noble vine fra Jerez de la Frontera. Oplev for første gang i Danmark den prisvindende flamencolog og vinkender Jose Maria Castaño. Jose Maria Castaño er ophavsmand for at italesætte den særlige poesi og det magiske slægtsskab mellem sherryen og flamencokulturen. Et slægtskab, der gør os i stand til at lytte til sherryen og smage på flamencoen. Sherryen stammer fra området omkring Jerez de la Frontera i Sydspanien og regnes af andaluserne for at have både sjæl, hjerte og stemme. Her opleves og smages de i samspil med flamencoen. Flamenco består af en lang række palos – stilarter – fra den smertelige soleá eller seguria via den rytmiske bulería til den festlige alegría. Hver af disse stilarter, og mange flere, kan akkompagneres med en sherry: en Fino eller Manzanilla til alegría, en ung Amontillado til en bulería eller en Oloroso til en soleá. Hvis flamenco er livets udtryk, så er sherry – passionens udbrud! Siden flamencoen opstod i Andalusien, har sherry været kunstartens trofaste følgesvend. Sherry er flamencoens brændstof, der svaler sangerens svælg og letter kunstnerens smerte med dens magiske kvaliteter. Cante jondo – dyb sang, der opstår i sjælens inderste, matches perfekt med sherryens dybe kompleksitet. Ingen anden vin rummer sådan passion – sådan duende. Den kraft, som alle føler, men som ingen filosof kan forklare. Der findes en sherry til alle følelser, til alle årstider og til alle stilarter. Oplev Andalusiens rige kultur gennem disse skatte. Der medfølger en tapasanretning til sherrysmagningen, serveret og præsenteret af kok og skuespiller Thorbjørn Carl Hjalager. Flamenco og sherry bringer os ind i selve sjælen af Andalusien. En sjæl fuld af magi og duende.

flamencoteatret.dk

Line-up

Koncerten er aflyst!

Jose Maria Castaño (flamencolog), Kirstine Hastrup (flamencodanser), Thorbjørn Carl Hjalager (skuespiller og kok), and others

  • Flamenco & Sherry – et ældgammelt broderskab
  • Flamenco & Sherry – et ældgammelt broderskab

Info

21/07/2017

Koncerten er aflyst!

18:00 - 19:30
Entré Kr. 650
Entré inkluderer sherrysmagning og tapas. Unummerede pladser. 75 stk i løssalg. Ønsker man en totaloplevelse med fortællinger, sherrysmagning, tapas og koncert, anbefaler vi, at man også køber billetter til Flamencolegenderne 21. eller 22. juli kl. 20.00 - 22.00. Helsingør Theater, Den Gamle By, Aarhus C.


Koncertsted

Hobro Huset
Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Aarhus C
(+45) 62 12 31 88
mpa@dengamleby.dk
www.dengamleby.dk
Vis på Kort

Arrangør

Flamenco Teatret
(+45) 20 96 23 20
www.flamencoteatret.dk
Co-Arrangør
Flamencoteatret - Verden for dine fødder