AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Sam and the Soulmates ((DK)) - Photo:

Photo:

Sam and the Soulmates ((DK))

22:00

Samara Bahrami (voc), Bjarne Slipsager (sax), Morten Haugshøj (g), Theo Hjorth (p), Mathias Gregersen (b), Kristoffer Lysgaard (drm)

Sjælfulde jazzstandarder, vuggende bossanovaer og egne hits m.m.

En sangerinde med kæmpe udstråling og et super band står klar til at levere musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits samt franske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper, når den allersidste tone klinger ud.

Koncerterne bærer præg af musikalitet og rutineret sammenspil mellem Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklassemusikere forstår at skabe en ganske særlig stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk.

I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, gennemsyret af en sjældent set sproglig virtuositet, bliver genrer og stilarter forenet, og musikken får sit eget liv. Den uhøjtidelige stemning i orkesteret når ubesværet ud over scenekanten og giver plads til latter og historier fra livet og om bandet.

Anno 2018 viser den persiske sangfugl og hendes gruppe nye og spændende sider af jazzen. Det særlige krydderi til dette års Aarhus Jazz Festival er det nordiske, som vil sætte sit præg på det i forvejen brogede og eksotiske repertoire.


Læs mere om Sam and the Soulmates


Arrangør
Hantwerk
91 25 62 57
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C