AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Blues’n’Jazz Jam – Esben Just & James Loveless ((DK)) - Photo:

Photo:

Blues’n’Jazz Jam – Esben Just & James Loveless ((DK))

19:00

James Loveless (voc), Esben Just (p)

Svedig og sjælfuld duo-jam 

Det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til jamsession med Esben Just, Danmarks New Orleans Rock’n’Blues-pianist og –entertainer nr. 1. Der bliver brug for syng med-stemmer og håndklap, når han sætter gang i den med udgangspunkt i sin kærlighed til alle New Orleans-musikkens herligheder.

Der er intensitet og autencitet i luften, når Esben Just sætter sig bag klaver og mikrofon for at fremmane stemning og liv. En kærlighedserklæring til den håndspillede musik og til det beat, der opstår, når øjeblikket gribes og fortolkes med åbne sanser.

Blues / gospel-vokalist James Loveless medvirker også. I flere år var han fast solist i Klüvers Big Band, hvor han havde et inspirerende samarbejde med jazzlegenden Thad Jones.

Ud over at optræde som sanger i diverse soul / jazz-sammenhænge, havde James Loveless også gang i en solokarriere og udgav i midten af 80-erne en pop-plade i eget navn med efterfølgende tv-optrædener og turné. I 1988 dannede han bluesbandet Shades of Blue. Bandet, der sidste år kunne fejre 30 års jubilæum, har gennem årene turneret Danmark tyndt.

De seneste år har James Loveless også haft fornøjelsen af at optræde med sønnen Shaka Loveless, bl.a. i forbindelse med en stor hyldestkoncert for B.B. King i Amager Bio og på Tønder Festival.


Arrangør
CasaV58
26 20 65 46
Co-Arrangør
DMF og Boysens Blues Venner
Billetinfo
Døren åbnes kl. 18.00. Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C