AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Weather Report Project ((DK)) - Photo:

Photo:

Weather Report Project ((DK))

20:30

100
Ole Visby (sax), Henrik Lynbech (key), Claus Nauer Reher-Langberg (b), Thomas Ousager (perc), Sune Rahbek (drm)

En hyldest til fusionsmusikkens hellige gral

Det er en fast tradition, at Weather Report Project spiller på Aarhus Jazz Festival. Orkesteret hylder fusionsmusikkens hellige gral og leverer et show, der vil glæde enhver ægte Weather Report-fan, da de spiller det legendariske fusionsbands bedste og mest melodiske numre. Her får du en musikalsk live-oplevelse for fuld udblæsning. 

Weather Report Project har opbygget et stort, trofast og engageret publikum og har spillet på både Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival. De er ikke særlig overraskede over den store interesse.

– Birdland var jo et verdenshit, og så skal folk jo lige tjekke, om vi faktisk kan spille de alsidige og udfordrende numre, fortæller bassist Claus Nauer Reher-Langberg.

Bandet oplever også, at flere og flere yngre publikummer møder op til koncerterne.

Weather Report Project har arbejdet med musikken og øvet numrene siden 2006, før de begyndte at turnere, og bassisten har i årevis nærlyttet Jaco Pastorius' geniale basgange.

Weather Report var verdens mest succesrige instrumentalband i 70’erne og 80’erne. Med albummet Heavy Weather opnåede de som det første fusionsband samme popularitetshøjder som rockens superstars. De turnerede konstant kloden rundt og havde kæmpehits som Birdland, A Remark You Made, Teen Town og Boogie Woogie Waltz, som den dag i dag stadig spilles i TV og radio.

Weather Report Projects repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode.


Læs mere om Weather Report Project


Arrangør
CasaV58
26 20 65 46
Co-Arrangør
More Music
Billetinfo
Billetsalg i døren: 130 kr. Døren åbnes kl. 19.30. Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C