AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Steen Rasmussen Quinteto feat. Joyce Moreno & Leo Minax ((DK/BR)) - Photo:

Photo:

Steen Rasmussen Quinteto feat. Joyce Moreno & Leo Minax ((DK/BR))

12:00

Joyce Moreno and Leo Minax (voc, g), Lis Wessberg (trb), Steen Rasmussen (p), Fredrik Damsgaard (b), Jacob Andersen (perc), Jonas Johansen (drm)

Brasiliansk saudade og nordisk melankoli

Disse to elementer smelter sammen, når et stjernehold af danske og internationale jazzmusikere indtager Musikhusets caféscene.

Steen Rasmussen Quinteto har for længst etableret sig som et af Danmarks i særklasse bedste musikalske bud på brasiliansk inspireret jazz med et personligt udtryk, dyb fortrolighed med genren og nogle af Danmarks bedste musikere.

Orkesterets tidligere album er blevet fornemt modtaget, to af dem oven i købet DMA Jazz- og Carl Pris-nominerede.

I 2018 udkom album nummer seks: Steen Rasmussen Quinteto – CANTA!. Albummet er et mix af Brasiliansk saudade og nordisk melankoli og er fyldt med stemningsfulde sange om livet, solen, stjernerne, de store oceaner og kærligheden.

Albummet har fået anmelderne til at strø om sig med roser, og Steen Rasmusen er igen i år nomineret til Carl Prisen som årets jazzkomponist for netop CANTA.

Nu kan publikum glæde sig til at opleve sangene fra det nye album live, når Steen Rasmussen Quinteto under overskriften Canta Live inviterer de brasilianske stjernesangere Joyce Moreno og Leo Minax med på scenen i Musikhuset.


Læs mere om Steen Rasmussen Quinteto feat. Joyce Moreno & Leo Minax


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C