AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Snorre Kirk Quartet ((DK)) - Photo:

Photo:

Snorre Kirk Quartet ((DK))

12:00

Jan Harbeck (t-sax), Magnus Hjorth (p), Anders Fjeldsted (b), Snorre Kirk (drm)

Eksotiske rytmer og farverige kompositioner

Trommeslager og komponist Snorre Kirk har de seneste mange år været fast gæst på internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien samt internationale navne som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.

Med det kritikerroste debutalbum Blues Modernism fra 2012, der løb af med både JazzSpecial-prisen for årets udgivelse og to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder.

Med de to efterfølgende udgivelser Europa (2015) og Drummer & Composer (2017) blev der banet vej for et internationalt gennembrud med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler, herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City samt Pori Jazz Festival i Finland.

I sommeren 2018 udkom Snorre Kirks fjerde album BEAT, der med sin eklektiske blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner udgør Snorre Kirks hidtil mest ambitiøse og personlige projekt.


Læs mere om Snorre Kirk Quartet


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C