AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Sidetrackers ((DK)) - Photo:

Photo:

Sidetrackers ((DK))

15:30

Martin Jønsson (org), Martin Blom (g, voc), Svend Eeg (drm)

Lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer

Sidetrackers byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. Trioen er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah wah-pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer.

Martin Jønsson, orgel og piano, Martin Blom, guitar og vokal, og Svend Eeg, trommer, kender hinanden vældig godt og har tidligere spillet sammen i forskellige sammenhænge. I Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, southern rock, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, lyriske lækkerier, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne.

På repertoiret er sange og instrumentalnumre skrevet af Martin Blom – eksempelvis Night Wind, Time Likes To Slip Away og Bloms Shuffle. Dertil kommer udvalgte bluesklassikere, der i Sidetrackers' udgaver får en ny sound og stemning. Blandt andre Rollin’ and Tumblin', Nobody’s Fault But Mine og You Don’t Love Me. Også Dylans Gotta Serve Somebody dukker op på sætlisten.

De tre musikere tog fat på det nye samarbejde i december 2018. I foråret 2019 udgiver de et album, og så er de ellers på vej ud for at spille i det ganske land.


Læs mere om Sidetrackers


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C