AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Talking Jazz – Historier fra 100 år med jazz i Aarhus (1980-1999) ((DK)) - Photo:

Photo:

Talking Jazz – Historier fra 100 år med jazz i Aarhus (1980-1999) ((DK))

11:30

Et panel af jazzkendere (talk), Jørn Gade (moderator)

Jazzelskere fortæller jazzhistorie(r)

Med tilbageblik, spændende fortællinger og finurlige anekdoter fra Jazzens historie i Aarhus lægger Teaterkatten lokaler til fire dage med Talking Jazz hver dag fra 11.30-12.30 i perioden 17.-20. juli.

Anledningen er fejring af 100-året for den første jazzkoncert i Aarhus og afslutning på et treårigt projekt med digitalisering af Jazzens historie på www.aarhusjazzhistorie.dk.

Et håndplukket panel af jazzelskere vil berette om deres oplevelser eller overlevelse i jazzmiljøet krydret med anekdoter og kendte som ukendte detaljer og historiske facts fra et rigt liv i jazzens tjeneste.

Paneldeltagerne har alle rig erfaring med jazzverdenen som aktive musikere, restauratører eller som trofaste koncertgængere. Ved dette arrangement deler de ud af deres jazzviden og anekdoter, så vi forhåbentlig får en fornøjelig og uforglemmelig time i jazzhistoriens univers.

Jørn Gade, der er en del af jazzfestivalens JazzLive-redaktion og næstformand i Jazzelskabet Aarhus’ bestyrelse, er moderator og vil med nænsom hånd styre de fire Talking Jazz-træf.

Hver dag tages udgangspunkt i en bestemt periode af jazzens historie.

Der er gratis adgang for publikum, som til jazz-snakken kan nyde et glas øl og måske et let måltid i Teaterkattens lokaler.

Efter arrangementet kan man på Bispetorvet høre Kicks & Sticks / Hessen State Youth Jazz Orchestra og i øvrigt tage for sig af alle jazzfestivalens mange koncerter.


Læs mere om Talking Jazz – Historier fra 100 år med jazz i Aarhus (1980-1999)


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
Teaterkatten
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C