AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
B-Bike-Sun-Tree ((DK)) - Photo:

Photo:

B-Bike-Sun-Tree ((DK))

21:30

50
Jonas Due (trp), Lasse Mørck (b), Daniel Sommer (drm)

Trompettrio nyfortolker jazztraditionen

Tre af københavns absolut stærkeste karakterer inden for hver sit område af jazzen har samlet kræfterne i en dynamisk konstellation af den sjældne art: “trompettrioen”.

Trioens repertoire er centreret omkring jazztraditionen, som bliver fortolket i et yderst dynamisk, personligt og empatisk interplay. Trioen har som vision at formidle jazztraditionens nutidige relevans. Det handler om musikalsk autencitet, humor, jordnærhed og swing, og netop derfor forbliver musikken for evigt ny, spændende og saftig.

Lasse Mørck er i de seneste år blevet hædret for sit arbejde med Snorre Kirks Quintet samt for sine egne værker på debutpladen Imagining Places I’ve Never Been og i bandet Atlas Orchestra. Med sidstnævnte gruppe i ryggen løb han for nylig af med prisen som Årets Nye Unge Jazzkomponist.

Jonas Due har gjort sig bemærket med sin akkordløse sekstet Tabula Rasa samt figureret som en af de mest markante skikkelser på den eksperimenterende jazzscene. 

Daniel Sommer er en af de mere sjældne trommeslagere herhjemme. Ansvarsfuldt lægger han med et glimt i øjet det beat, som i stadig forandring kompletterer hans to kolleger. Sommer har medvirket på en lang række udgivelser, som strækker sig fra minimalistisk avantgarde til stærkt svingende straigt-ahead.


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Kun billetsalg i døren. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C