AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Little Winter ((DK)) - Photo:

Photo:

Little Winter ((DK))

20:30

Nikolaj Sodemann, Alexander Mirz, Nikolai Ryan, Daniel Clifton, Martin Welling

Svævende mellem doven melankoli og stormende sentimentalitet

Her finder man det aarhusianske band Little Winter. Omgivet af et støjende og flygtigt lydunivers gløder der i midten af dette projekt en kerne af umiddelbare popsange, der centrerer sig om temaer som ensomhed, kærlighed og længslen efter ”det andet hjem.”

Med rødder i både den jyske muld og den new zealandske vulkanjord lever bandets musik i et naturligt spil på kontraster og modsætninger, som tilsammen danner en lyd, der på samme tid er atmosfærisk og dansabel. Indadvendt og voldsom, håbefuld og altid usikker.

Little Winter er et ungt band, der på lidt over et år har spillet en lang række koncerter i både Danmark, Sverige og Tyskland. Heriblandt Grim Festival og SPOT Festival. De kan også prale med at have åbnet Gloria-scenen for de frivillige på sidste års Roskilde Festival.

2019 blev skudt i gang med en pladekontrakt med Celebration Records, og Little Winters selvbetitlede debutudgivelse udkommer officielt 19. april. Den kommer til at stå som et vigtigt skel og et nyt kapitel i bandets korte historie.


Arrangør
Café Smagløs
42 51 25 50
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C