Beskrivelse

Marc Mommaas & Peter Vuust (NL/DK)

Marc Mommaas (sax), Peter Vuust (b)

Ordløs historiefortælling med lydhør backing

Her er tale om en unik koncert med hollandske Marc Mommaas og Peter Vuust, der for første gang nogen sinde giver koncert sammen.

Marc Mommaas er en yderst anerkendt saxofonist på den amerikanske jazzscene bosiddende i New York. Marc Mommaas har siden 1999 udgivet seks album, der alle viser hans stilistiske alsidighed og helt unikke tilgang til komposition og improvisation. Han har bl.a. udgivet to duoplader sammen med danske pianist Nikolaj Hess, der er inspireret af både den europæiske og amerikanske jazztradition.

Marc Mommaas er kendt for sin yderst udtryksfulde improvisationsstil, der beskrives som en ordløs historiefortælling.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Line-up

Line-up

Marc Mommaas (sax), Peter Vuust (b)

Media
  • Marc Mommaas & Peter Vuust
Info

Info

15/07/2019

13:00 - 15:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17