Nikolaj Hess & Peter Vuust (DK)


Beskrivelse

Nikolaj Hess & Peter Vuust (DK)

Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b)

Samarbejde mellem to musikere fra den danske jazz-elite

Kom til en enestående eftermiddag i selskab med pianist Nikolaj Hess og bassist Peter Vuust, der begge tilhører den absolutte danske jazz-elite. De har gennem årene spillet i alverdens konstellationer, men optræder på Salling ROOFTOP som duo med både standarder og egne kompositioner.

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. På det seneste har han udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters og Nikolaj Hess Rhapsody, vundet prisen for årets jazzudgivelse DMA 2014 med 3xHess for pladen Music for Mum and Dad og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia.

Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Line-up

Line-up

Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b)

Media
  • Nikolaj Hess & Peter Vuust

Fotograf: Stephen Freiheit

Info

Info

17/07/2019

13:00 - 15:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17