Mads Bærentzen & Peter Vuust (DK)


Beskrivelse

Mads Bærentzen & Peter Vuust (DK)

Mads Bærentzen (p), Peter Vuust (b)

Tæt og legende sammenspil 

Peter Vuust og Mads Bærentzen har gennem årene udforsket duoformatet ved en række koncerter. Man kan således forvente en tæt sammenspillet og legende koncert med en blanding af standarder og egne kompositioner.

Mads Bærentzen har som manden bag tangenterne i Aarhus Jazz Orchestra i mange år placeret sig som en af de danske topjazzpianister. Han har med sin egen Mads Bærentzen Trio udgivet en række album i samarbejde med Morten Ramsbøll (b) og Kristian Leth (drm).

Mads Bærentzen udgav i 2012 sin første soloplade og i 2015 et opfølgende soloalbum Natten er så stille med fortolkninger af en række sange af komponisten C. E. F. Weyse. Han har gennem årene spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby og Chris Minh Doky.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Line-up

Line-up

Mads Bærentzen (p), Peter Vuust (b)

Media
  • Mads Bærentzen & Peter Vuust
Info

Info

18/07/2019

13:00 - 15:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17