Michael Bladt & Peter Vuust (DK)


Beskrivelse

Michael Bladt & Peter Vuust (DK)

Michael Bladt (sax), Peter Vuust (b)

Melodisk og virtuos duojazz

Denne eftermiddag vil være i selskab med saxofonist Michael Bladt og bassist Peter Vuust, der både vil fortolke jazzstandarder og egne kompositioner.

Michael Bladt er en veletableret del af den danske musikscene, der har medvirket som sideman på over 100 album i alverdens genrer. Som komponist har han udgivet tre album, hvor det seneste Next Step (2015) fik mange anmelderroser.

Michael Bladt er kendt for sit melodiøse og virtuose udtryk med inspiration fra både den nordiske og den amerikanske jazz.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Line-up

Line-up

Michael Bladt (sax), Peter Vuust (b)

Media
  • Michael Bladt & Peter Vuust
Info

Info

20/07/2019

13:00 - 15:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17