Beskrivelse

Southern Night (US/DK)

Gregory Boyd (voc, electric steel pans), Simon Troelsgaard (el-g), Thorbjørn Stefansson (b)

Vær klar på at svede - Vi skal rykke i fødderne

En nat med funky musik, blues og originale sange sammen med en ægte New Orleanian: Gregory Boyd, sanger og instrumentalist.

For at hjælpe med at gøre denne nat med sydstatsswing endnu bedre, bragte vi guitarist Simon Troelsgaard og bassist Thorbjørn Stefansson om bord.

Gregory Boyd er en vokalist, sangskriver og en sand steelpan mester. Han er født i USA og opvokset i Detroit, Michigan og New Orleans, Louisiana.

Gregory Boyd skubber grænserne med sit eget brand inden for personlige musikoplevelser, som består af tekstureret elektrisk steelpan tekstureret og vocal i flere lag gennemsyret af amerikansk blues, rock, funk og jazz.

Simon Troelsgaard er en dygtig dansk gitarist og sideman og grundlæggende medlem af det alternative rock band Duné. Han spiller nu som solist og på turne som sideman med Danmarks Thomas Buttenschøn.

Thorbjørn Stefanson voksede op i Aarhus og har længe været en stor del af Århus jazz scene. Når improviseret musik havde en ny genopblussen i Århus, blev Thorbjørn Stefanson en del af Aarhus-jamscenen i 2017. Han har studeret jazz i Sverige på Skurups Folkhögskola. Hans tid der lagde grunden til hans stærke kærlighed til sving og tradition, hvilket tydeligt afspejles i hans skuespil.

Line-up

Line-up

Gregory Boyd (voc, electric steel pans), Simon Troelsgaard (el-g), Thorbjørn Stefansson (b)

Media
  • Southern Night
Info

Info

19/07/2019

21:00 - 00:00
Entré Kr. 100
Billetsalg i døren: 130 kr.
Døren åbnes kl. 20.00.
Køb billet


Koncertsted

CasaV58
Vestergade 58
DK-8000 Aarhus C
(+45) 26 20 65 46
info@casacarola.dk
www.casacarola.dk
Vis på Kort

Arrangør

CasaV58
(+45) 26 20 65 46
www.casacarola.dk