AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Morten Haugshøj Group – Jammin' Edition ((DK)) - Photo:

Photo:

Morten Haugshøj Group – Jammin' Edition ((DK))

16:00

30
Morten Haugshøj (g), Jesper Løvdal (sax), Thomas Sejthen (b), Frederik Bülow (drm)

Originale numre og hippe standarder 

Med et stærkt hold af nogle af landets bedste jazzmusikere udgav jazzguitaristen Morten Haugshøj sidste år albummet The Street Doctor, som emmer af nerve og vitalitet og stærke melodier.

Stilen er melodisk, moderne jazz med en vildskab fra New York krydret med Nordens romantik og lyrik. Det gør en koncert med Morten Haugshøj Group til en vedkommende og intens oplevelse, hvor man kan glæde sig over de fremragende musikere og deres virtuose niveau, energi og sammenspil, men også over ganske enkelt at lytte til nogle fede numre.

Anmelderne var meget begejstrede. Gaffa kaldte The Street Doctor et album på internationalt niveau, og Fyens Stiftstidende fandt det i sin femstjernede anmeldelse "sjældent at høre et så fasttømret sammenspil på dansk jord."

Det anerkendte jazztidsskrift All About Jazz mente, at albummet var "en perfekt symbiose mellem den lyriske jazz og den moderne jazz’’, mens Jazz Special kaldte det særdeles anbefalelsesværdigt og skrev, at "alt er på et højt plan", og at "musikken afvikles overlegent."

Ved denne koncert er der tale om en såkaldt "Jammin' Edition", hvor gruppen leger og spiller både originalt materiale samt hippe standarder.


Læs mere om Morten Haugshøj Group – Jammin' Edition


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entréen indsamles blandt de tilstedeværende publikummer under koncerten. Entré 30 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C