Beskrivelse

Happiness lives in the Meanwhile (DK/PT)

Paulo Dias Duarte (g), and others

Jagten på lykke kan gøre os ulykkelige ... 

Paulo Dias Duarte skaber sammen med et stort ensemble en koncert-installation, som han kalder Happiness lives in the Meanwhile – en kombination af musikforestilling og installationskunstværk, der handler om vores evne til at observere os selv og evaluere det stadium, vi befinder os på i vores stræben efter lykke.

Inspireret af John Lennons citat: Livet er det, der sker, mens vi laver andre planer, fokuserer forestillingen på, hvordan vi – i jagten på lykke – kan blive ulykkelige. Med afsæt i idéen om, at lykke er en form for mål eller belønning, vi opnår efter en lang række ofre.

Installationen består af fire skærme, der viser en live-koncert, som finder sted samtidig i det samme rum, hvor skærmene er placeret.

Live-udsendelsen af interaktionen mellem publikum og musikken gør tilskueren i stand til at observere sig selv under koncerten og blive en del af installationen.

Paulo Dias Duarte er en portugisisk prisvindende komponist, der begyndte sin karriere i midt-halvfemserne. Efter sine studier i klassisk guitar flyttede han til London for at studere jazz på Middlesex Universitet, og i 2014 færdiggjorde han en master i komposition på Trinity Laban Konservatorium for Musik og Dans.

Selv om hans primære fokus har været bigband-musik, har han også skrevet musik til moderne dans, teater og film.


paulodiasduarte.wordpress.com

Line-up

Line-up

Paulo Dias Duarte (g), and others

Media
  • Happiness lives in the Meanwhile
Info

Info

17/07/2019

20:00 - 21:00
Entré Kr. 55

Køb billet


Koncertsted

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
DK-8000 Aarhus C
(+45) 89 40 40 40
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk
www.musikhusetaarhus.dk
Vis på Kort

Arrangør

Musikhuset Aarhus
(+45) 89 40 90 00
www.musikhusetaarhus.dk
Co-Arrangør
Det Jyske Musikkonservatorium

Genre

Art Music

Free-jazz/Avant-garde