Storbandsimprovisationer feat. T.S. Høeg (DK)


Beskrivelse

Storbandsimprovisationer feat. T.S. Høeg (DK)

T.S. Høeg (sax, poetry), and many others

Festlig afslutning på impro-festival

Som et festfyrværkeri af en afslutning på denne todages festival leder T.S. Høeg et ensemble bestående af alle de fantastiske musikere fra festivalens forskellige bands.

Det bliver cirkulære tromfon-melodier, fanfare-temaer, åben improvisation og mulighed for at høre alle musikernes personlige stemmer indgå i helt nye sammenhænge.

Den nu 60-årige forfatter, saxofonist, komponist, orkesterleder og outertainer, T.S. Høeg har optrådt og turneret på samtlige af klodens kontinenter.

Han debuterede i 1981 med kortromanen Træer vinkler vandstråle i en kort forvitret sommer og har siden udgivet en lang række bøger, noveller, digte, romaner, skuespil m.m - senest bogen Très tres.

På sin altsaxofon og sopransaxofon kendes han i dag mest fra sine solo outertainer-shows eller som en del af gruppen The Way Out, men han er også stadig en del af heavyjazztrioen Cockpit Music, som har eksisteret siden 1978.

T.S. Høeg har blandt meget andet indspillet med Sort Sol, Düreforsög og Goodiepal samt med sine egne grupper Dane TS Hawk 3 og tentetten Dane TS Hawk & the Locomotion Starsemble.

Hans rejser er mange og tæller bl.a. Nigeria, hvor han oplevede at spille med Fela Kuti. Han har optrådt med Cockpit Music i et førkrigsramt Syrien, optrådt i et krigshærget Irak, været med en karavane af lystige musikere til Hannover, optrådt i duo med Benny Andersen i Egypten og som solo-outertainer i Makedonien.

T.S. Høeg er en sprogekvilibrist og en original – en tennisspillende, alvidende og allestedsnærværende forfatter og musiker. 

Koncerten er en del af programmet for:

 

Todages impro-festival på COLABS

The Community, COLABS og Knud’s Kiosk inviterer til en todages festival 17.-18. juli spækket med eksperimenterende musik og improvisation.

Forestil jer to sommeraftener, hvor porten til den gamle garage åbnes, og man kan gå ind og lade sig fortrylle af de lydlige eksperimenter i diskokuglens skær eller gå ud og nyde et glas vin i solen imellem koncerterne i den lille gård foran COLABS.

På tværs af generationer og genrer præsenterer vi nogle af de mest interessante kunstnere fra den aarhusianske scene kombineret med kunstnere fra den københavnske pulserende free-jazz-scene. 

Der er DJ’s før, efter og imellem koncerterne, og det er muligt at købe billig mad og øl. Det bliver en jazzfest.

Program

Onsdag 17. juli

19.00. DJ T.S. Hawk
20.00. Coriolis (Dybbroe/Wiklund/Pi/Bertel/LaBianca)
21.00. Lasse Sonne
22.00. Horse Orchestra
23.00. Pitsiokos/Dybjerg/Eiler
24.00. DJ Dorsk

Torsdag 18. juli

19.00. T.S. Høeg – outertaining, poesi og musik
20.00. P.O. Jørgens/Mads Egtoft 
21.00. Snöleoparden med vennner
22.00. Gud Er Kvinde (Johs Lund og Maria Bertel)
23.00. Storbandsimprovisationer feat. T.S. Høeg
24.00. DJ Eiler

The Community er et internationalt kollektiv af improvisationsmusikere, der arbejder for at forbinde og udvide netværket af improvisatorer og musikere over hele verden.

Vi tror på styrken i at samarbejde og vigtigheden af forskellighed og frihed til at udtrykke sig i musikken og i livet.

The Community’blev grundlagt i 2014, og foreningens kerne er i dag: Nana Pi, Mia Dyberg, Maria Dybbroe, Jonathan Aardestrup, Jan Pranev og Asger Thomsen, som har base i Berlin, København, Fredericia og Aarhus.

Line-up

Line-up

T.S. Høeg (sax, poetry), and many others

Media
  • Storbandsimprovisationer feat. T.S. Høeg
Info

Info

18/07/2019

23:00 - 00:00
Fri entré