Beskrivelse

Swagger (DK/SE)

Hannes Bennich (a-sax), Adrian Christensen (b), Emil Norman (drm)

Ung og dynamisk triojazz

Hannes Bennich har på rekordtid gjort sig bemærket på den skandinaviske jazzscene som en saxofonist med en original lyd og et kæmpe improvisatorisk overskud.

Han spiller med en energi og en musikalitet, der bringer tankerne hen på altsax-giganter som Jackie McLean og Cannonball Adderley.

Hannes Bennich har bl.a. spillet med Vincente Archer (John Scofield og Robert Glasper).

Adrian Christensen er en bassist på vej frem, nationalt som internationalt. Som bandleder eller co-leder af bands som Bangin' Bülows Nice Jazz Quartet, Balvig/Bülow/Christensen og Abekejser er han med til at trække jazzen i nye retninger, men er ikke bleg for at tage udfordringen op i form af nye genrebekendtskaber. Adrian Christensen har en bachelor fra Musikkonservatoriet i Aarhus og bor til daglig i Berlin.

Trommeslager Emil Norman flyttede som 19-årig til udlandet for at studere musik og tog en bachelor fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt en Master fra Manhattan School of Music i New York. Emil Norman har spillet koncerter i hele Skandinavien, Tyskland, Polen, Island, Tjekkiet, Kina og USA. Han bor nu i Oslo.

Line-up

Line-up

Hannes Bennich (a-sax), Adrian Christensen (b), Emil Norman (drm)

Media
  • Swagger
Info

Info

16/07/2019

18:00 - 00:00
Fri entré
Entréen indsamles blandt alle tilstedeværende publikummer til koncerten.


Koncertsted

Hantwerk
Fiskerivejen 2 D
DK-8000 Aarhus C
(+45) 91 25 62 57
martin@vindanmark.dk
www.hantwerk.dk
Vis på Kort

Arrangør

Hantwerk
(+45) 28 56 24 47
www.hantwerk.dk