Vuust/Riepler/Tjalve/Bjørnskov (DK/AT)


Beskrivelse

Vuust/Riepler/Tjalve/Bjørnskov (DK/AT)

Christian Vuust (t-sax)), Hannes Riepler (g), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b)

Moderne melodisk jazz  

Repertoiret denne eftermiddag bliver en blanding af jazzstandarder og originale kompositioner fra Hannes Riepler og Esben Tjalve.

Musikken vil være melodisk, moderne jazz med stærke rytmiske elementer og grooves samt et godt swing, der understøtter de forskellige improvisationer.

Hannes Riepler og Esben Tjalve har arbejdet sammen i mange år på den engelske jazzscene og møder her Christian Vuust på sax og Torben Bjørnskov på bas.

Christian Vuust er en aarhusiank jazzsaxofonist og komponist, der har medvirket på over 90 pladeindspilninger. I 2014 blev han DMA-nomineret til Årets Danske Jazzkomponist for albummet Urban Hymn, og i 2017 modtog han Gaffelprisen. Christian Vuust har turneret over hele verden og spillet med et utal af prominente danske og udenlandske musikere.

Hannes Riepler er en guitarist fra Østrig. Han studerede jazzguitar i Amsterdam og flyttede i 2006 til London for at gå på Guildhall School of Music. Her blev han hurtigt en del af den interessante London-jazzscene. Semeste udgivelse er pladen Wild Life med den amerikanske saxofonist Chris Cheek.

Esben Tjalve voksede op i Danmark, men flyttede til London i september 2000 for at studere på The Royal Academy Of Music. Esben Tjalve har i 17 år været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentarudsendelser. Han har tidligere udgivet et album med bandnavnet Red Kite, som udgiver nyt album i efteråret 2019.

Torben Bjørnskov er en fremtrædende musiker på den danske jazzscene og har medvirket på en lang række plader, flere i eget navn med særligt fokus på det nordiske islæt i musikken, selv om hans musikalske baggrund er stærkt præget og inspireret af den amerikanske jazztradition. Han har turneret over det meste af Europa -– med afstikkere til USA og Mexico. 

Line-up

Line-up

Christian Vuust (t-sax)), Hannes Riepler (g), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b)

Media
  • Vuust/Riepler/Tjalve/Bjørnskov
Info

Info

19/07/2019

16:00 - 18:00
Fri entré


Koncertsted

Erlings Jazz- & Ølbar
Nørreport 8
DK-8000 Aarhus C
kontakt@erlings.dk
www.erlings.dk
Vis på Kort

Arrangør

Erlings Jazz- & Ølbar
(+45) 28517962
www.erlings.dk