Riepler/Mogensen/Tjalve/Bjørnskov (AT/DK)


Beskrivelse

Riepler/Mogensen/Tjalve/Bjørnskov (AT/DK)

Hannes Riepler (g), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), Anders Mogensen (drm)

Swingende grooves og moderne jazzkompositioner 

Med guitarist Hannes Riepler i front vil kvartetten spille en række af hans og pianist Esben Tjalves numre samt udvalgte jazzstandarder.

Forvent swingende grooves og moderne jazzkompositioner, ørehængere og masser af improvisation, intensitet og energi.

Hannes Riepler og Esben Tjalve har arbejdet sammen i mange år på den engelske jazzscene, og da Hannes Ripler sidste år spillede på Aarhus Jazz festival mødte de to også trommeslager Anders Mogensen og bassist Torben Bjørnskov.

Nu mødes de alle fire igen på dette års festival og giver koncert på det hyggelige jazzsted Erlings Jazz- & Ølbar.

Hannes Riepler er østrigsk guitarist. Han studerede jazzguitar i Amsterdam og flyttede i 2006 til London for at gå på Guildhall School of Music. Her blev han hurtigt en del af den interessante London-jazzscene. Semeste udgivelse er pladen Wild Life med den amerikanske saxofonist Chris Cheek.

Esben Tjalve voksede op i Danmark, men flyttede til London i september 2000 for at studere på The Royal Academy Of Music. Esben Tjalve har i 17 år været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentarudsendelser. Han har tidligere udgivet et album med bandnavnet Red Kite, som udgiver nyt album i efteråret 2019.

Torben Bjørnskov er en fremtrædende musiker på den danske jazzscene og har medvirket på en lang række plader, flere i eget navn med særligt fokus på det nordiske islæt i musikken, selv om hans musikalske baggrund er stærkt præget og inspireret af den amerikanske jazztradition. Han har turneret over det meste af Europa -– med afstikkere til USA og Mexico. 

I over to årtier har trommeslager Anders Mogensen været en af de mest efterspurgte musikere på den danske og internationale jazzscene. Han har været medlem af revolutionerende bands som When Granny Sleeps, Jacob Anderskov Trio, Doky Brothers, Kasper Tranberg Yakuza Zhuffle og Lovedale and Copenhagen Art Ensemble. Desuden har han turneret og indspillet med masser af kendte amerikanske og europæiske jazzmusikere.


www.hannesriepler.com

www.esbentjalve.com

Line-up

Line-up

Hannes Riepler (g), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), Anders Mogensen (drm)

Media
  • Riepler/Mogensen/Tjalve/Bjørnskov
Info

Info

20/07/2019

20:00 - 22:00
Entré Kr. 60


Koncertsted

Erlings Jazz- & Ølbar
Nørreport 8
DK-8000 Aarhus C
kontakt@erlings.dk
www.erlings.dk
Vis på Kort

Arrangør

Erlings Jazz- & Ølbar
(+45) 28517962
www.erlings.dk