Beskrivelse

Adrian Cox (UK)

Adrian Cox (voc, cl, sax), and others

Karismatiske Adrian Cox vender hjem til Aarhus Jazz Festival

Klarinettisten Adrian Cox har igen fundet tid til at besøge Aarhus Jazz Festival. Vi glæder os over i seks dage at kunne byde den altid travle musiker velkommen hjem.

Adrian Cox begyndte at spille musik som seksårig og blev professionel i en alder af 15 år. Han har turneret i Europa de seneste 19 år og er blev kaldt "Londons mest karismatiske reedsman" (Time Out London).

I løbet af sin karriere har han spillet med kunstnere som Wynton Marsalis, The Jazz at Lincoln Center Orchestra, Dr. John, Maceo Parker, Ronnie Wood og Guy Barker.

Adrian Cox er påvirket af de store New Orleans-klarinettister som George Lewis, og for nylig har han turneret med sit show kaldet Profoundly Blue, der fejrer musikken fra hans foretrukne klarinettist  Edmond Hall. Hans 2018-tur fik fantastiske anmeldelser

Adrian Cox er også medlem af det britiske jazzorkester Kansas Smitty's House Band, hvor hans karakteristiske lyd  og sangskrivning er uvurderlig for gruppen. Kærligheden til klarinetten er fremtrædende i hans sjælfulde og inspirerende spil.

– Hvis du skal beskrive Cox's spil med ét ord, kan du bruge "hot".  
Ricky Riccardi, direktør for forskningssamlinger for Louis Armstrong House Museum, New York.

Line-up

Line-up

Adrian Cox (voc, cl, sax), and others

Media
  • Adrian Cox
  • Adrian Cox
  • Adrian Cox
  • Adrian Cox
  • Adrian Cox
  • Adrian Cox
Info

Info

16/07/2019

19:00
Fri entré


Koncertsted

Cockney Pub
Maren Smeds Gyde 8
DK-8000 Aarhus C
(+45) 26 28 30 01
mike.wilson.cockneypub@gmail.com
Vis på Kort

Arrangør

Cockney Pub
(+45) 26 28 30 01
www.cockneypub.dk