AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Astrid Engberg + Kalaha  ((DK)) - Photo:

Photo:

Astrid Engberg + Kalaha ((DK))

14:30

Astrid Engberg (voc, DJ)

Kalaha: Emil de Waal (drm, elektronics), Niclas Knudsen (g, talk-box), Jens Berents "Rumpistol" Christiansen (key, elektronics), Mikael "Spejderrobot" Elkjær (computer, elektronics)

Moderne soul og kalejdoskopisk festmusik på tværs af alle genrer

Den danske sanger, producer, komponist, musiker og DJ, Astrid Engberg, sætter sit eget unikke twist på den moderne soul.

Hun henter inspiration i mange forskellige genrer som jazz, soul, hiphop, klassisk og elektronisk musik til sine musikalske landskaber, der både trækker på musikerens skandinaviske rødder og mange rejser.

Astrid Engbergs stemme rummer både en oprigtig skrøbelighed og en dyb styrke, der bærer teksterne sikkert frem. Hun har både haft succes med sin egen musik, men har også arbejdet sammen med musikere over hele verden og optræder på mere end tyve internationale albumudgivelser.

Arbejdet som musiker og DJ har givet Astrid Engberg stor live-erfaring, som også vil være til stede på SPOT Royal-scenen i forlængelse af hendes optrædener på dette års SPOT Festival.

Kalaha har de seneste år arbejdet på at nedbryde genredefinitioner i musikken og blander hensynsløst bandets eget musikalske udtryk med alle tænkelige genrer og indtryk, de kan komme i nærheden af.

Resultatet er et farverigt og uforudsigeligt lydbillede af kalejdoskopisk festmusik, der tager dig med til alt fra elektroniske gadefester til stammedans. Ganske enkelt lyden af en globaliseret verden.

Midt i de festlige og hede rytmer finder du dog også et eftertænksomt og reflekteret tekstunivers, der ligesom tonerne udspiller sig i et univers farvet af globaliseringens mange emner og facetter.

Jazzselskabet Aarhus er stolte af at kunne præsentere disse gratis udendørskoncerter i samarbejde med SPOT Festival.


Arrangør
Jazzselskabet Aarhus

Co-Arrangør
SPOT Festival
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C