AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jeppe Zeeberg + Girls in Airports ((DK)) - Photo:

Photo:

Jeppe Zeeberg + Girls in Airports ((DK))

14:30

Jeppe Zeeberg (p)

Girls in Airports: Martin Stender and Lars Greve (sax), Mathias Holm (keys), Victor Dybbroe (perc), Mads Forsby (drm)

Virtuos solist og dansk jazzband med succes i udlandet 

Jeppe Zeeberg har en personlig og kompromisløs musikalsk stil, hvor han blander genrer inden for jazz og fri improvisation. Han har vundet flere priser og udmærkelser og har også modtaget internationale roser fra bl.a. amerikanske All About Jazz.

I andre sammenhænge har man hørt den virtuose Jeppe Zeeberg kunstneriske projekter fra avantgarde til stumfilmmusik. Avantgarde-jazz møder mainstream, når Jeppe Zeebergs pianocentriske musik rammer SPOT Royal denne sommer.

Girls in Airports består af fem musikere, der i de sidste ti år har søgt inspiration i både moderne jazz, global folklore og minimalisme tilsat synthesizere og en umiskendelig atmosfærisk lyd.

Girls In Airports' enestående sound er en mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik. Fire stærke albumudgivelser og medrivende koncerter har på kort tid slået Girls In Airports’ navn fast.

Siden de fandt sammen i 2009, er gruppen vokset sammen til en tæt enhed, der konstant søger at udvide deres sound, som ellers er meget markant: To horn, keys, percussion og trommer.

For hver koncert lægger de et nyt sæt og prøver at finde på nye veje ud og ind af melodierne, som er kernen.

Det er et af de ganske få danske jazz-acts, som er lykkedes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller som oftest for fyldte koncertsale, hvor end de kommer.

Jazzselskabet Aarhus er stolte af at kunne præsentere disse gratis udendørskoncerter i samarbejde med SPOT Festival.

 


Arrangør


Co-Arrangør
SPOT Festival
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C