Hess/Vuust/Vuust Trio (DK)


Beskrivelse

Hess/Vuust/Vuust Trio (DK)

Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Swingende jazz fra øverste hylde

Hess/Vuust/Vuust trio er efterhånden ved at blive husorkester på Tir Na Nóg under jazzfestivalen – og i år er ingen undtagelse. Der er garanti for en god og swingende aften i selskab med jazzmusikere fra øverste hylde.

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. Han har blandt andet udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters og Nikolaj Hess Rhapsody, vundet prisen for årets jazzudgivelse ved DMA 2014 med 3xHess for pladen Music for Mum and Dad og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia.

Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson, Etta Cameron og mange mange andre.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Mikkel Vuust er med sine 21 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene. Han har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg.


www.petervuust.dk

www.nikolajhess.com

Info

14/07/2020

20:00 - 22:00
Entré Kr. 75


Koncertsted

Tir Na Nóg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus C
(+45) 86 19 19 10
andreas@tirnanog.dk
www.tirnanog.dk
Vis på Kort

Arrangør

Tir Na Nóg
(+45) 86 19 19 10
www.tirnanog.dk
Co-Arrangør
Peter Vuust

Media
  • Hess/Vuust/Vuust Trio
  • Hess/Vuust/Vuust Trio
  • Hess/Vuust/Vuust Trio
  • Hess/Vuust/Vuust Trio