Beskrivelse

Kira Skov & Peter Vuust Trio (DK)

Kira Skov (voc), Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Jakob Høyer (drm)

Oplev Kira Skov i selskab med dansk stjernetrio

Kira Skov giver koncert i Musikhusets intime Lille sal sammen med nogle af Danmarks mest prominente jazzmusikere. Oplev den danske sangerinde under sommerens jazzfestival i en unik konstellation med Nikolaj Hess på klaver, Peter Vuust på bas og Jakob Høyer på trommer.

Kira Skovs stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps.

Hun modtog fem- og seksstjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet In the Beginning (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz-priser som Årets komponist og Årets vokaludgivelse samt en Steppeulv for årets komponist.

I 2018 kom hendes meget roste album The Echo of You dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede fem- og seks-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark.

Med titlen I nat blir vi gamle udgav Kira Skov sidste år sit første album på dansk, blandt andet med singlen I en verden så urolig.  

Kira Skov har, siden hun i 2002 debuterede på den danske musikscene med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en anerkendt artist med mange facetter i evig bevægelse med skiftende stemninger og lydlandskaber.

Info

18/07/2020

20:00 - 21:55
Entré Kr. 230


Koncertsted

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
DK-8000 Aarhus C
(+45) 89 40 40 40
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk
www.musikhusetaarhus.dk
Vis på Kort

Arrangør

Musikhuset Aarhus
(+45) 89 40 90 00
www.musikhusetaarhus.dk

Media
  • Kira Skov & Peter Vuust Trio