Jacob Venndt & Peter Vuust (DK)


Beskrivelse

Jacob Venndt & Peter Vuust (DK)

Jacob Venndt (hca), Peter Vuust (b)

Jazz for bas og mundharpe

Denne eftermiddag er du i selskab med Jacob Venndt og Peter Vuust, der sammen vil fortolke både jazzstandarder og egne kompositioner.

Jacob Venndt er noget af en multiinstrumentalist, hvor mundharpen blot er ét af de instrumenter, han behersker. Venndt har gennem årene medvirket på et utal af album, hvoraf han også har udgivet nogle i eget navn, blandt andet Jacob´s Scrapbook og Jacob Venndt Group. Han har en særegen evne til at formidle sin musik med stor passion og lyrisk udtryk. Derudover er han særlig kendt for sine såkaldte ”performance jam sessions”, hvor han blander kunstneriske udtryk som musiker og performer.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede side-men. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Info

13/07/2020

13:00 - 15:00
Fri entré


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17

Media
  • Jacob Venndt & Peter Vuust